Actie en ontspanning. Die twee aspecten slaan op jouw grootste avontuur: Duiken.

Op vele plaatsen ter wereld kan je duiken. Daar moet je wel goed voorbereid voor zijn. Het begint met een gedegen duikopleiding.

Dive-Safe heeft ervaren en gedreven duikinstructeurs die jou een veilige en leuke duikcursus geven. Bestaande uit een aantal zwembadlessen en minimaal 8 ervaringsduiken in Nederlands buitenwater. Heb jij dit allemaal bij ons ondergaan dan ontvang jij een internationaal duikbrevet. De wereld onderwater ligt voor jou open ! 

Ben jij al geinteresseerd? 

Dive-Safe start ook in 2023 een paar maal per jaar de Open Water Diver Cursus. Deze duikcursus is de opstap voor iedereen die duiker wilt worden. Jong, oud, man of vrouw, iedereen is welkom. Deze ultieme vrijetijdsbesteding is echt niet moeilijk of gevaarlijk. En ook in Nederland te beoefenen.  Het duikbrevet voor beginnende duiker is internationaal erkend. Met dit brevet ben je Open water Diver. Gelijk als een brevet van PADI, Naui of SSI kan je jouw duikbrevet overal ter wereld gebruiken. Start je in februari dan heb je voor de zomer een duikbrevet. De duikcursus wordt gegeven in Noordwijk. Leden betalen voor deze cursus slechts € 195,00! Nog vragen? Stel ze gerust aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

   

De cursus bestaat uit minimaal 5 theorielessen en 7 zwembadlessen. Daarnaast zijn er ook een aantal duiken in het buitenwater nodig. Iedereen vanaf 14 jaar is in principe welkom om lid te worden en aan de cursus deel te nemen. Ben je gewoon fit en gezond, kan je zwemmen en wil je iets geheel nieuws leren? Dan is sportduiken een leuke uitdaging.Wellicht heb ook jij over een paar maanden al een waardevol duikbrevet. Leden betalen slechts € 195,00 voor Open Water Diver. Inclusief logboek, lesmateriaal, perslucht, bruikleen duiksetje en brevetregistratie.

Wordt je al enthousiast? Mail ons voor infopakket en totale kostenoverzicht van deze cursus inclusief lidmaatschap.

 

                                                                                                       

 

                                                                                                                                

 

 

  

Bij Dive-Safe kan je verschillende duikopleidingen volgen. De eerste stap naar een volwaardig duikbrevet is de opleiding 1*-duiker ofwel Open Water Diver. De volgende stap zou zijn het 2*-duikbrevet, om daarna de specialty redden te volgen. Als je deze stappen allemaal met goed gevolg hebt afgelegd, dan kan je voor het 3*-duikbrevet in opleiding gaan. Het 3*-duikbrevet is het internationaal bekende Dive-Master brevet.

 

Wist je dat alle NOB-duikopleidingen een ISO- en NEN-normering hebben?

Wie geeft er les?

Dat zijn onze ervaren 2*-duikinstructeurs. Zij zijn verantwoordelijk voor jou duikopleiding. Zij weten waar jij na verloop van tijd aan toe bent en kunnen goed jouw vorderingen beoordelen. Hier hebben zij een pittige opleiding voor gevolgd. Want instructeur van de Nederlandse Onderwatersportbond wordt je niet zomaar. Hier is een lang traject aan vooraf gegaan. En net als jij, zijn zij ooit met het 1*-duikbrevet of  Open Water Diver gestart.

Duikinstructeur bij Dive-Safe zijn, is een heel verantwoordelijke functie. Onze duikinstructeurs zijn zelf ook zeer gemotiveerde duikers. 

Alle duikopleidingen van Dive-Safe worden in verenigingsverband gegeven. In tegenstelling tot een commerciële duikschool, krijg je dan ook iets langer de tijd. Ook wordt er wat dieper in gegaan op duikveiligheid en duikvaardig-heden. Binnen de vereniging zijn ook ervaren duikers actief, waar jij met je vragen over de duiksport terecht kunt. Neem bijvoorbeeld de Dive-Masters, die kunnen jou, door hun opleiding en ervaring, onder hun hoede nemen. Bijvoorbeeld om de zgn. duik-skills, die jij hebt aangeleerd, met jou verder te oefenen. Onder bepaalde voorwaarden mogen zij jou ook tijdens een buitenwaterduik begeleiden. Omdat Dive-Safe geen commerciële duikschool is, zijn de kosten voor een duikopleiding dan ook een stuk lager. En over een ding zijn wij heel zeker. Leer je bij ons duiken, dan kent het duiken op jouw favoriete vakantiebestemming geen beperkingen meer voor jouw!

een brevet van padi, SSI, IDD, wat dan?

Wanneer je al een duikbrevet op zak hebt, kun je natuurlijk doorgaan voor het 2*- en 3*-duikbrevet, maar je kunt bij Dive-Safe ook je duikvaardigheden verder ontwikkelen. Doordat de instructeurs van Dive-Safe verschillende specialisaties op zak hebben, is er voor de gevorderde duiker nog genoeg te beleven. Wat dacht je van de specialty onderwaterbiologie, driftduiken of decompressieduiken? Zoeken&Bergen, O.W.orientatie of Rescue Diver? Of wanneer je toe bent aan een droogpak, de specialty droogpakduiker volgen?

  

En daarna duiker volgelaatsmasker? Trouwens, ook al heb je een brevet gehaald bij een andere organisatie, dan is er bij Dive-Safe zeker ook plaats voor jou. Want het meest belangrijke bij Dive-Safe is om gezamelijk meer uit de duiksport te halen!

     
       

 

 De duikopleidingen nog eens op een rijtje: