Nieuws voor de leden

Kijk hier voor het laatste nieuws.

Deze periode is de aanvang gemaakt voor de duikopleiding twee ster duiker. De duikers die na hun 1* ster duiker of Open water Diver brevet willen doorgaan voor een goede vervolgcursus, kunnen nu nog aansluiten.

Met deze cursus wordt je duikkennis echt vergroot. Nachtduiken, diep duiken, getijdenwater duiken en rescue zit hier allemaal in!

 

 

 getijwater 640x333

 

nachtduik24 640x424

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afgelopen winterseizoen hebben Henry (2 *) en Anton (2*) de cursus Nitrox basis duiker gevolgd. Henry had vlak daarvoor zijn twee ster duikerbrevet behaald en heeft zo ook zijn Advanced Open Water Diver brevet op zak. Met Diep Duik Module.

Het basis Nitrox brevet geeft deze duikers een mogelijkheid om waar dan ook te duiken met Nitrox mengesels tot 40%. 

Heb jij interesse om ook het brevet Advanced Open Water Diver en/of Nitrox duiker te behalen? Met jouw brevet Open Water Diver of één ster duikerbrevet kan jij deze leuke duikopleiding bij Dive-Safe volgen.

 

 

De laatste maatregelen voor veilig onderwatersport beoefenen in de 1,5 meter samenleving. Download hier Covid protocol !

Open Water Diver cursus gaat van start.

Het team duikinstructeurs van Dive-Safe zijn druk bezig de een ster duikeropleiding voor te bereiden. De eerste leden zijn al gestart met snorkeltraining. Na de kerstvakantie, dus half januari, gaan de theorielessen en de zwembadlessen van start. Tot eind februari kunnen leden nog aansluiten bij deze opleiding. In de maand Mei gaan we de eerste buitenduiken maken. In de verwachting ligt het dan om rond de eerste week juli de opleiding af te ronden. Deze opleiding is geheel vernieuwd. Er zal er gebruik worden gemaakt van de vernieuwde lesmaterialen van de NOB. Meer tijd voor duiken maken en minder tijd besteden aan theorie! De duikinstructeurs hebben er in ieder geval zin in!

 

 

De wekelijkse zwembadtraining van Dive-Safe is voorlopig weer mogelijk. Uiteraard moeten onze leden zich houden aan de RIVM maatregelen. Ook heeft de beheerder van zwembad Binnenzee strenge regels waar je je aan zal moeten houden. in onze appgroep Duikdate houden wij jullie up to date op de hoogte van wijzigingen of ander nieuws omtrent de Covid maatregelen.

Stay Safe !

 

Lees meer...