Laatste nieuws

Dive-Safe: een voorgenomen jubileum, en dan... corona

VoorzitterCeesDubbelaar

Duikvereniging Dive-Safe zou op 1 mei 2020 een feestelijk 25 jarig jubileum vieren. Helaas kon geen van de feestelijkheden plaats vinden Cees Dubbelaar, voorzitter van Dive-Safe kijkt terug op de lockdown(s) als een periode een behoorlijke uitdaging. “De maatregelen veranderde keer op keer en dat vroeg om enige creativiteit. Dan wél zwembadtrainingen en dan weer niet. Buiten duiken bleef wel mogelijk. Een van de uitdagingen was om een duik medische keuring bij een sportduikarts te kunnen ondergaan. Gelukkig was een arts zo inventief om op zijn balkon in de openlucht een mogelijkheid voor de longfunctie test te creëren. Voor nu gaat Dive Safe positief door met veel nieuwe introduce’s, zodat het ledenaantal hopelijk weer gaat aantrekken.”

Het jubileumjaar van Dive-Safe in 2020 is in alle opzichten een bijzonder jaar.

De wereldwijde Covid problematiek heeft ook onze duikvereniging anders naar haar activiteiten moeten laten kijken. Het uitstellen van onze jubileumfeestelijkheden is daar een van. Dive-Safe hoopt dat in 2021 weer een en ander georganiseerd kan worden. En dat wij met onze leden alsnog een feestelijk evenement mogen organiseren.
 
Wij zijn wel blij dat er op beperkte wijze activiteiten in het zwembad gehouden kunnen worden. Met de nodige maatregelen en het volgen van alle richtlijnen van het RIVM, Nederlandse Onderwatersportbond en Sportfondsen kunnen wij bijvoorbeeld  duiktrainingen in het zwembad houden.
 
Voor onze duikactiviteiten in het buitenwater zijn er minder beperkingen. Onze duikers duiken nog regelmatig in Zeeland en Vinkeveen.
 

 

 

 

Waarom lid worden van Dive-Safe ?

Jaarlijks behalen vele mensen op vakantie een Open Water Diver brevet van PADI, SSI, NAUI of IDD. Sommige behalen zelfs een Advanced Open Water Diver brevet. Dive-Safe is voor al die duikers toegankelijk. Want wist je dat je met je PADI of SSI lid kan worden en vervolgcursussen bij ons kan volgen!

Met je huidige brevet kan je goed terecht bij Dive-Safe. Wij hebben expertise, materialen en duiksetjes in huis om jouw nog meer ervaring en kennis in duiken bij te brengen. Door bijvoorbeeld in het zwembad met jou al je skills te trainen, herhalen of aan te leren.

Zo ben je verzekerd dat je iedere duikvakantie geoefend en fit gaat duiken. Zo beleef je telkens weer de ultieme duikervaring ! 

    

Scuba4u bannerDive-Safe is aangesloten bij Scuba4u. Een initiatief van de NOB om duikers hun kennis en ervaring makkelijk te laten opfrissen. Eerst een opfriscursus volgen? In drie tot vier dinsdagavonden gaan wij met jou en eventueel je buddie alles nog eens herhalen en oefenen. Je hoeft dan nog geen lid te worden! De kosten zijn plm. € 75,00 per persoon. Inclusief gebruik duikmaterialen en perslucht. 

 

 

 

 

Subcategorieën

Kijk hier voor het laatste nieuws.